Monday, February 22, 2010

R & L Legras Grand Cru Blanc de Blancs

 R&L Legras Grand Cru Blanc de Blancs

Fredagsmyset gav oss mersmak efter dessa ädla droppar så varför ska inte helgen förgyllas med en flaska R & L Legras Grand Cru Blanc de Blancs. Krispig, ljusgul och uppiggande, det är lite skillnad mot den De Saint Gall vi provade tidigare under helgen.
Här är det friska bubblor som fyller munnen och smaken har tydliga inslag av grönt äpple och grapefrukt. Vi tycker att doft och smak kompletterar varandra bra, en champagne som vi kommer dricka snart igen. (82)

2 comments:

  1. Mums vad gott det låter. vad äter ni denna lördag? Vi äter lördagsmiddag med tv:n på i bakgrunden. Lamminnnerfilè med potatispure smaksatt med chevrè, rödvinsås med mörk choklad i, grillade färska fikon med fikombalsamicoreduktion, ugnsbakade pärltomater och havtronsgourmetsås. MUMS! Recept kommer på bloggen, jag är ju en matgalning. Har precis korkat upp underbart rött vin. Nu är det helg! Kram! Erica - en ung tvåbarnsmamma

    ReplyDelete
  2. Erica, det låter jättegott. Denna helg blev vi bjudna på lite kall skuret och gott vin. Ser fram emot receptet på din blogg.

    ReplyDelete