Thursday, October 8, 2009

Årets Whisky – Ardbeg Supernova

Ardbeg Supernova

Då har Jim Murray sagt sitt angående årets whisky, Ardbeg Supernova. Jag är glad att jag faktiskt lyckades få tag på en flaska, givetvis har jag inte vågat öppna den än, även om jag skrev tidigare att det skulle ske snart (se här). jag är overkligt rädd för att jag inte vill dricka någon annan whisky. Läs Jim Murrays beskrivning av Supernovan på Whiskybloggen.

5 comments:

  1. Jag tycker absolut man ska testa den i goda vänners lag.Hälsningar Tysken.

    ReplyDelete
  2. Du har tyvärr så rätt så rätt... dvs efter att ha smakat supernovan så smakar allt annat så mjäkigt :-) Supernovan rocks och jag hoppas verkligen att den kommer att komma varenda år framöver! / MVH! Magnus

    ReplyDelete
  3. Magnus: Jag blir inte förvånad att det är som du säger den har ordentligt med ppm. Kan det vara möjligt att det kommer släppas fler omgångar av supernova?

    Tysken: Absolut ska den avnjutas med vänner som älskar whisky.

    ReplyDelete
  4. Jag köpte på mig ett par flaskor Old Rip Van Winkle Bourbon, en 10-åring(urdrucken) o en 15-åring (nästan slut). Reklamen talade om att man aldrig var ensam med en flaska Van Winkle i huset och att det sällskapet räckte. Kanske är det så med supernovan också ?

    ReplyDelete
  5. Ja det är nog stor risk för att det blir så, jag får nästan gå till en krog och provsmaka den innan jag dör av nyfikenhet.

    ReplyDelete