Thursday, June 4, 2009

Tillbehör till det grillade

Jag hade nästan glömt att jag brukar göra en liten blandning av granatäpple, persilja och vitlök till det grillade. Detta är ruggigt gott och passar till det mesta faktiskt.

Recept

1 granatäpple
1 knippe bladpersilja
Vitlök efter behag
Olivolja

Metod

Pilla ur alla kärnor från granatäpplet och lägg dem i en skål.
Hacka i bladpersilja och pressa i vitlök. Avsluta med att ringla över lite olivolja, kanske strö över lite salt. Done!

Detta är nästan ett måste till det grillade precis som Glazen

6 comments:

  1. Kul med nya idéer på tillbehör till grillat. Granatäpplen är kul att använda i matlagning!

    ReplyDelete
  2. Ja det är faktiskt en höjdare i all sin enkelhet

    ReplyDelete
  3. Fan vad sweet det lät, det måste jag prova.

    ReplyDelete
  4. Kul att ni gillar det, granatäpplen är inte så ofta man får tag i. Speciellt inte fina, det verkar finnas året om men det är ofta av riktigt dålig kvalitet.

    ReplyDelete