Jag hade nästan glömt att jag brukar göra en liten blandning av granatäpple, persilja och vitlök till det grillade. Detta är ruggigt gott och passar till det mesta faktiskt.
Recept
1 granatäpple
1 knippe bladpersilja
Vitlök efter behag
Olivolja
Metod
Pilla ur alla kärnor från granatäpplet och lägg dem i en skål.
Hacka i bladpersilja och pressa i vitlök. Avsluta med att ringla över lite olivolja, kanske strö över lite salt. Done!
Detta är nästan ett måste till det grillade precis som Glazen
Kul med nya idéer på tillbehör till grillat. Granatäpplen är kul att använda i matlagning!
ReplyDeleteJa det är faktiskt en höjdare i all sin enkelhet
ReplyDeleteFan vad sweet det lät, det måste jag prova.
ReplyDeleteHöjdare!
ReplyDeleteKul att ni gillar det, granatäpplen är inte så ofta man får tag i. Speciellt inte fina, det verkar finnas året om men det är ofta av riktigt dålig kvalitet.
ReplyDeletekul, måste jag absolut testa i sommar!
ReplyDelete